Merhabalar,
Yüksek ihtimalle Doğuş Holding bünyesinde sosyal mecra ile ilgilenen "sosyal medya yöneticileri" mevcuttur. Ve umarım bu konuyu görürler.
Bu konuyu açmaktaki fikrim, her ne kadar az sayıda gibi görünsek de bir çoğumuz 2000'li yıllardan beri Seat markasını bilmekte, kullanmaktayız. Hatta 93-95 yıllarında imal edilmiş Seat'ları da kullananlarımız mevcut. Biz Seatsever'iz. Bu konuda "keşke" lerimizi dile getireceğimizi, dikkate alınırsak mutluluk duyacağımızı, hele ki taleplerimize olumlu yanıt alırsak çok sevineceğimizi Doğuş Holding'in bilmesini isteriz.
Biliyoruz, siz ticari iş yapıyorsunuz. Duygusallık sizin işlerinizi etkilemeyecek, ki etkilememeli de. Fakat Seat markası "Auto Emocion" söylemiyle piyasada olan, kendi ruhuna sahip sayılı markalardan biri. Seat kullanıcılarının "ya araba işte, kullanıyoruz" şeklinde yaklaşmadıkları aşikar.
Lafın özü, ben kısaca bir giriş yaptım. Biz SeatTeamTurkey ailesi olarak "keşke" lerimizi dile getireceğiz. Yanlış gördüklerimizi aktaracağız. Tavsiyelerimizi ileteceğiz. Ve umarız ki "gidin ispanya'ya yazın" ın ötesine geçeriz. Hele ki satışların düştüğü şu dönemde müşteri taleplerini göz önüne almanız sizi rakip gördüğünüz markalara göre 1-0 öne geçirecektir.
Ben ufaktan start vereyim.
Seat kendi ruhu olan otomobiller üretir. Ticari kaygı güderek, VW satışlarımızı engeller diyerek donanımdan kaçmayın. Örneğin Tiguan satışları düşer diye Ateca'ya 1.6 TDI DSG donanımlı modelini getirmediğinizi düşünüyoruz.
Seat Leon'ları halojen farlı getirmeyin, fabrika çıkışı Led paketin aracın TR giriş fiyatına etkisi TL bazında 3000 TL yoktur. Etmeyin, eylemeyin. Seat'ın amiral gemisidir Leon. Piyasada bomboş araçları görmek istemiyoruz. Açıkçası hormonlu ibiza gibi duruyor.
Yurtdışında verilen garanti sürelerinin ülkemizde de uygulanması için baskı yapın. Eğer doğruluk payı var ise dünya üzerinde DSG'ye 10 yıl garanti verildiği belirtiliyor internette. Evet, Türk insanı belki DSG'yi kullanmayı bilmiyor. Fakat anlaşılacak dilde DSG kullanım kılavuzu ve DSG kullanım ipuçları videoları şeklinde bilgilendirme yapılabilir. Hor kullanım hiçbir zaman, hiçbir üründe garanti kapsamına girmez. Fakat neden gereksiz yükleme yapılmadan kullanılan bir otomatik aracın şanzımanı 40-50 bin km bile kullanılmadan zarar görüyor? Hepimiz biliyoruz ki DQ200 olarak bilinen DSG-7'nin kavraması zayıf kalıyor. Bizim ülkemizin bol rampalı, bol dur kalklı trafiğinde tam randıman vermiyor. Norveç'e verilen Golf'lere klima konmayarak yerel şartların gözetildiği ortada iken, bizim ülkemize özel, DSG-7'nin üreticisi olan LUK firmasının ürettiği Kevlar kavramaya neden geçilmiyor? DSG'nin 1. vitesi kullanmama hastalığının önüne neden yazılım ile geçilmiyor?
Şimdilik bu kadar, diğer arkadaşlarımızın da yazacakları ve benim ileride ekleyeceklerim vardır elbet.
Sevgili Doğuş Holding mensupları, birbirimizi dinlersek sizin kesenize, bizim zevkimize yarar. Biz istersek Seat'tan vazgeçebiliriz, belki 1 belki 5 yıl sonra... Lakin siz bu işten para kazanıyorsunuz. Sizin "ben Seat'ı bıraktım" deme şansınız zayıf. Bu yüzden kullanıcıların deneyim ve taleplerine kulak vermenizi bir kere daha istirham ederek ilk mesajı sonlandırıyorum.
Emre YÜKSEL